Partnereink

Összhangban, az első osztályú munkáért

Üzleti kapcsolataink mögött kiváló EMBEREK állnak, tudásukra, szakértelmükre mindig számíthatunk, bátran alapozhatunk. Büszkék vagyunk, hogy 100%-ban magyar manufaktúrákkal, kisvállalkozásokkal, kézművesekkel dolgozunk együtt. Ismerje meg partnereinket!


Kályhacsempék:

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Mi a kalocsai kályhacsempét választottuk!

Nemcsak lenyűgözően szépek, de kézzel festett csempéikkel teret adnak az egyéniségnek. Akár tradicionális kalocsai mintáról legyen szó, akár egy kép, motívum vagy idézet az amit cserépkályháján szeretne látni, az ügyeskezű porcelánfestők elkészítik. Termékeik a magas szintű szakértelemnek köszönhetően kiváló minőségűek, hozzánk hasonlóan 10 év garanciát vállalnak rá!

Kályhacsempéik nagy gondossággal és hozzáértéssel készülnek, amit az üzemlátogatás során Kárász Csaba ügyvezető mutatott meg nekünk. Ezzel a csempével öröm dolgozni, az öntött gyártástechnológiának köszönhetően szinte tökéletes a méretpontosság. A kalocsai gyártású hagyományos csempék kimagasló minőségük ellenére a piac többi szereplőjéhez viszonyítva hasonló árban mozognak. A kézzel festett kalocsai mintás csempéken túl egyedi kérések is megvalósíthatóak, így nem mindennapi kályhák épülhetnek. Közös termékfejlesztésünknek köszönhetően a közeljövőben igazi különlegességekkel készülünk!

Szögletes vagy íves? Kapus vagy tányéros? Tulipános vagy sima? Matt vagy fényes? Megszokott színek vagy fahéj, rubin netán matt kakaó?

Válassza ki bemutatótermünkben az Önnek tetsző csempét, egy jó kávé mellett segítünk a döntésben, szeretettel várjuk!Burkolatok, szellőzőrácsok, dekorelemek:

OTTI Manufactura

Az Otti termékei szerelem első látásra. Mikor meglátogattuk őket Székesfehérváron, a kedves fogadtatás, hangulat, és gyönyörű bemutatótermük tovább fokozta lelkesedésünket. Ezt az egyedülálló esztétikai csúcsélményt elhozzuk az Alföldre, kályha és lakberendezési projektjeinkben nagy szeretettel tervezünk az Otti-val!Kézműves népi kerámiadíszítések, mélytányéros "szemes" kályhacsempék:


Mucsi-Kerámia Kunszentmárton


Mucsi Ferenc fazekas kunszentmártoni műhelyében készülnek ezek a népies, hagyományoknak tisztelgő kerámia műalkotások. Feri munkáját a maximalizmus jellemzi, a legegyedibb kéréseket is agyagba gyúrja, festi, mázazza, szívvel-lélekkel. A híres helyi Bozsik-féle feketekerámia technika életbentartója, páratlan alkotások születnek a kezei között. Nem kérdés, munkái remekül mutatnak kályháinkon is!Kéménybélelés, szerelt kémény, átadás-átvételi dokumentációk:

Botoskémény

Nincsen kályha kémény nélkül! Állandó kéményesünknek, Botos Krisztiánnak köszönhetően minden ilyen helyzet szabályos megoldásra talál. Legyen szó bélelésről, fémkémény telepítésről, tisztítónyílás áthelyezéséről, kéményes ügyintézésről, mindig számíthatunk szakszerű, igényes és korrekt munkájára.Kandallóbetétek:


TECHNICAL Kft.

A legjobb ár-érték arányú, kiváló minőségű MAGYAR gyártású tűzterek, hatalmas választékban. Olyan lelki nyugalommal építjük be a Technical betétjeit kandallóinkba, hogy tudjuk, pár év múlva nem kell szétbontani, mert szétégett a tűztér.

2013 óta dolgozunk kandallóbetéteikkel, azóta probléma még nem fordult elő, nem véletlenül vállalnak termékeikre 5-7 év garanciát.