~RÓLUNK~

A szakma szeretete

és közel 20 év tapasztalata

Tudjuk, milyen öröm az első begyújtástól kezdve minden nap a Megrendelőnek, számunkra pedig a tervezéstől, a sok év elteltével is érkező pozitív visszajelzésekig.


Tervezünk, építünk, javítunk, restaurálunk - egyedit, hagyományosat, antikot, korszerűt, gazdaságosat, szépet és maradandó értéket.


Legnagyobb projektjeinken Budapesten (többek között Andrássy út-jelenleg Argentin Nagykövetség, II.kerület-villanegyed-és a régi Kádár villa) dolgoztunk, de az ország egész területén vállaltunk építést-javítást (Visegrád, Törökbálint, Dunakeszi, Dunabogdány, Szentendre, Bakony, Békés megye, Csongrád megye, Balaton,stb...)                                                  


2016 őszén leköltöztünk a fővárosból Szelevényre, így most már elsősorban a környéken (80 km-en belül) szeretnénk szaktudásunkkal a helyiek segítségére lenni, reális áron, igényes kivitelezéssel. Kapacitásunk függvényében az építés helyét illetően ezen kívül is vállalunk munkát.

Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi alapanyagok és a dekoratív, ugyanakkor funkcionális elemek használata, ez garantálja munkáink tartósságát, megrendelőink hosszútávú megelégedettségét.

Bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, minden megrendelő fontos számunkra, legyen szó cserépkályha javításról, átrakásról vagy egy kerti konyha megépítéséről. Igényeire a funkción túl, lakberendezői szemmel tekintünk, döntését részletes tanácsadással, felméréssel, 3d-s látványtervvel segítjük.

A Kályhalesz+Enteriőrt kiegészítő lakberendezési oldalunkon is szeretettel várjuk!

Az utánpótlás, kis segédeimmel
Az utánpótlás, kis segédeimmel

Látványterv

Tervezzünk együtt! Sok esetben szabadkezet kapunk a formát illetően, de van amikor konkrét elképzelésekkel várnak. Összetettebb munkáknál mindkét esetben hasznos lehet a helyszín felmérése, az igények és a lehetőségek alapján készülő 3 dimenziós látványterv. A végeredményt így már előre láthatja!

Nézze meg a tervek alapján készült munkáink képeit:

Gyors és megbízható

Ha kályhája sürgős javításra szorul, a lehető leghamarabb segítünk.


Kályháinkra rendeltetésszerű használat mellett  10 év garanciát vállalunk!

Az első begyújtást MINDEN esetben a Megrendelővel közösen végezzük, mely során elmondjuk és használati utasítás formájában leírva is átadjuk a megfelelő és gazdaságos használathoz fontos tudnivalókat.


Várjuk megkeresésüket!

Köteles-Szuchi Péter

Cserépkályha- és kandallóépítő

Kivitelezés-Tanácsadás

06-70-567-2683

Köteles-Szuchi Katalin

Lakberendező

Tervezés-Árajánlatok

06-70-353-1924