Kályhalesz!   ...vagy kandalló...vagy kemence...vagy kertikonyha...                                                           

~RÓLUNK~

A szakma szeretete

és 15 év tapasztalata

Tudjuk, milyen öröm az első begyújtástól kezdve minden nap a Megrendelőnek, számunkra pedig a tervezéstől, a sok év elteltével is érkező pozitív visszajelzésekig.


Tervezünk, építünk, javítunk, restaurálunk - egyedit, hagyományosat, antikot, korszerűt, gazdaságosat, szépet és maradandó értéket.


Legnagyobb projektjeinken Budapesten (többek között Andrássy út-jelenleg Argentin Nagykövetség, II.kerület-villanegyed-és a régi Kádár villa) dolgoztunk, de az ország egész területén vállaltunk építést-javítást (Visegrád, Törökbálint, Dunakeszi, Dunabogdány, Szentendre, Bakony, Békés megye, Csongrád megye, Balaton,stb...)                                                  


2016 őszén leköltöztünk a fővárosból Szelevényre, így most már elsősorban a környéken      (50 km-en belül) szeretnénk szaktudásunkkal a helyiek segítségére lenni, reális áron, igényes kivitelezéssel. Kapacitásunk függvényében az építés helyét illetően ezen kívül is vállalunk munkát.

Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi alapanyagok és a dekoratív, ugyanakkor funkcionális elemek használata, ez garantálja munkáink tartósságát, megrendelőink hosszútávú megelégedettségét.

Bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, minden megrendelő fontos számunkra, legyen szó cserépkályha javításról, átrakásról vagy egy kerti konyha megépítéséről. Döntését igény szerint részletes tanácsadással, felméréssel, 3d-s látványtervvel segítjük.

Örömmel jelentjük be együttműködésünket a Kalocsai Porcelán Manufaktúrával!

Kályhacsempéik kiváló minőségben, nagy gondossággal és hozzáértéssel készülnek, amit az üzemlátogatás során Kárász Csaba ügyvezető mutatott meg nekünk. Ezzel a csempével öröm dolgozni, az öntött gyártásnak köszönhetően szinte tökéletes a méretpontosság. A kalocsai gyártású hagyományos csempék kimagasló minőségük ellenére a piac többi szereplőjéhez viszonyítva hasonló árban mozognak. A kézzel festett kalocsai mintás csempéken túl egyedi kérések is megvalósíthatóak, így nem mindennapi kályhák épülhetnek. Közös termékfejlesztésünknek köszönhetően a közeljövőben igazi különlegességekkel készülünk! ;)  Bemutatótermünkben (egyeztetett időpontban) megtekinthetőek ezek a szépségek, szeretettel várjuk Önöket!


Lépjen kapcsolatba velünk, ötlettől a megvalósulásig számíthat ránk.

Érdeklődését köszönjük, reméljük hamarosan személyesen is találkozhatunk!
                                                                                                          
Az utánpótlás, kis segédeimmel
Az utánpótlás, kis segédeimmel

Látványterv

Tervezzünk együtt! Sok esetben szabadkezet kapunk a formát illetően, de van amikor konkrét elképzelésekkel várnak. Összetettebb munkáknál mindkét esetben hasznos lehet a helyszín felmérése, az igények és a lehetőségek alapján készülő 3 dimenziós látványterv. A végeredményt így már előre láthatja!

Nézze meg a tervek alapján készült munkáink képeit:

Gyors és megbízható

Ha kályhája sürgős javításra szorul, a lehető leghamarabb segítünk.


Kályháinkra rendeltetésszerű használat mellett  10 év garanciát vállalunk!

Az első begyújtást MINDEN esetben a Megrendelővel közösen végezzük, mely során elmondjuk és használati utasítás formájában leírva is átadjuk a megfelelő és gazdaságos használathoz fontos tudnivalókat.


Várjuk megkeresésüket!

Köteles-Szuchi Péter

Kivitelezés-Tanácsadás

06-70-567-2683

Köteles-Szuchi Katalin

Tervezés-Árajánlatok

06-70-353-1924